Vi tilbyder alle typer privat ambulancekørsel uanset hvor i Europa du befinder dig. Det kan også være et arrangement, hvor det kræves at der holder en ambulance standby. EFAS privat ambulancekørsel har stor erfaring indenfor ambulancetransport. I dag samarbejder vi med og servicerer flere offentlige myndigheder, samt store forsikringsselskaber i ind- og udland.

EFAS Ambulance vægter kvalitet i højsædet. Alt vores personale er uddannet efter gældende ambulancelovgivning og er underlagt Styrelsen for patientsikkerhed. For os er det vigtigt at patienten er i fokus fra start til slut.

Alle vore ambulancer er indrettet med moderne og professionelt udstyr samt medicinsk oppakning, der gør det muligt at påbegynde behandling og monitorering, så patienten vil være i trygge rammer under hele transporten. Derudover er alle vore ambulancer udstyret med SINE radioer, der gør det muligt at have en sikker intern kommunikation samt med de offentlige myndigheder.

EFAS Ambulance har egen korpslæge, der står for den medicinske delegation til vores ambulancepersonale. Vores team af ambulanceinstruktører sikrer hele tiden en høj faglig standard blandt personalet.

REGIONER & KOMMUNER

EFAS Ambulance støtter kommuner og regioner med fleksible løsninger både i længerevarende opgaver samt med enkeltture. Vi har stor erfaring med indsættelse af fleksible løsninger efter behov, også med kort varsel.

REGIONER

EFAS Ambulance samarbejder allerede i dag med flere regioner i Danmark. Det regionale beredskab kan af mange årsager være under øget pres periodevis.

Årsager kan være mandskabsmangel, ferieperioder eller lign. EFAS Ambulance kan efter behov støtte det faste beredskab, således at personale og patienter ikke lider overlast eller udsættes for unødig ventetid.

Opgavetyper:

  • Disponibelt køretøj (ambulance eller sygetransport)
  • Længere enkeltture
  • Interhospital transport

KOMMUNER

Som kommune kan der rekvireres liggende patienttransport samt forflytninger i hjemmet. Atypiske opgavetyper, f.eks. hvor en borger har behov for fast liggende transport i en længere periode kan også løses. EFAS har støttet kommuner både i Nordjylland og Midtjylland med forskellige opgavetyper.

Har du brug for vores hjælp?

Uanset din situation, er vi altid fleksible, og tilpasser altid vores private ambulancekørsel din unikke situation, og agerer altid efter lægens anvisninger. Skal vi hjælpe dig, hører vi gerne fra dig på 40504210 eller på info@efas.dk