I visse situationer dækker det offentlige ikke den liggende transport. Her tilbyder vi liggende sygetransport med egenbetaling. Vi kan både hjælpe dig med en liggende sygetransport, men hvis du har behov for behandling eller særlig observation undervejs, tilbyder vi også transport med ambulance. Er du i tvivl om, hvilken transporttype du har behov for, er du altid velkommen til at kontakte os og få hjælp og vejledning.

Liggende sygetransport til og fra udlandet

I nogle situationer kan der være behov for en liggende transport til og fra udlandet, hvor det ikke er nødvendigt med en ambulance. Her står vi klar med at hjælpe dig sikkert frem til din destination. Du er altid velkommen til at kontakte os for en mere konkret pris afhængigt hvor turen går hen.

SIKKERT OG KOMFORTABELT

Uanset hvilken situation du måtte stå i, sikre vi dig en komfortabel og tryg transport. Vores personale yder en omsorgsfuld service, og vores fokus er altid, at turen med os, skal være en god oplevelse trods omstændighederne. Vi kører med moderne udstyr i vores biler, herunder el-båre, som sikrer en skånsom håndtering.

KØRSEL I EN SÆRLIG ANLEDNING

Sygdom eller skader kan somme tider stå i vejen for at deltage i vigtige begivenheder. Derfor tilbyder vi også liggende transport, hvis du gerne vil sikkert frem til en begivenhed, som betyder noget for dig. Vi sørger også gerne for dig under begivenheden, hvis du ønsker dette. Har du et særligt ønske, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

REGIONER & KOMMUNER

EFAS støtter kommuner og regioner med fleksible løsninger både i længerevarende opgaver samt med enkeltture. Vi har stor erfaring med indsættelse af fleksible løsninger efter behov, også med kort varsel.

REGIONER

EFAS Ambulance samarbejder allerede i dag med flere regioner i Danmark. Det regionale beredskab kan af mange årsager være under øget pres periodevis.

Årsager kan være mandskabsmangel, ferieperioder eller lign. Vores liggende sygetransport kan efter behov støtte det faste beredskab, således at personale og patienter ikke lider overlast eller udsættes for unødig ventetid.

Opgavetyper:

  • Disponibelt køretøj (ambulance eller liggende sygetransport)
  • Længere enkeltture
  • Interhospital transport

KOMMUNER

Som kommune kan der rekvireres liggende patienttransport samt forflytninger i hjemmet. Atypiske opgavetyper, f.eks. hvor en borger har behov for fast liggende transport i en længere periode kan også løses. EFAS har støttet kommuner både i Nordjylland og Midtjylland med forskellige opgavetyper.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Hyrer du EFAS Ambulance til professionel leverandør af liggende sygetransport, stræber vi altid efter at levere en service, du kan føle dig tryg og tilfreds med. Det hjælper os derfor rigtig meget, at gå i dialog med dig, så vi kan lytte til lige præcis dine ønsker. Du kan bestille liggende sygetransport, uanset om det gælder i Danmark eller i Europa, døgnet rundt på 40504210 eller info@efas.dk