EFAS Ambulance stiller med beredskaber til events og andre arrangementer med behov for præhospital sikkerhed. Vi har erfaring med alt fra små koncerter og motorløb til arrangementer med over 10.000 mennesker. Vores personale har et højt fagligt og kompetencemæssigt niveau og er udrustet med moderne udstyr. Med et beredskab er du ikke kun dækket ind, hvis der skulle opstå en akut situation. Et godt og synligt beredskab sender et stærkt signal om, at I tager jeres gæsters sikkerhed alvorligt. På den måde hjælper du gæsterne til en god og tryg oplevelse.

NØDBEHANDLER, DEN SÆRLIG KOMPETENTE SAMARIT

I EFAS Ambulance arbejder vi ikke med frivillige samaritter i forbindelse med eventsikkerhed, som man ellers ofte ser. I stedet stiller vi med kompetente nødbehandlere, med et højere behandlingsniveau. Vores erfaring er, at vi kan stille højere krav til lønnet personale, samt en større leveringssikkerhed, som i resten af vores organisation. Det giver både dygtigere personale og en større sikkerhed for dig og dit event.

AKUTBEREDSKAB

Alt efter typen af events kan det være en fordel at have særlige kompetencer til stede. Vores akutberedskaber sammensættes efter behov, og kan bestå af Ambulancebehandlere, Paramedicinere og sygeplejersker. Det betyder også, at der er medicinske kompetencer til stede.

AMBULANCEBEREDSKAB

Ved visse former for events kan der være behov for øget sikkerhed. I EFAS Ambulance kan du booke et ambulanceberedskab til alle former for events med behov for et præhospital beredskab. Et ambulanceberedskab kan gribe ind på lige fod med en regional ambulance, og er udstyret på samme måde. Er der lovkrav om et ambulanceberedskab, eller ønsker du som arrangør et professionelt præhospital beredskab, så kontakt os og hør nærmere.

VIRKSOMHEDSBEREDSKAB

I store produktionsfaciliteter, forlystelsesparker, lufthavne eller andre større aktivitetsområder kan det være en fordel med et fast beredskab. Vi kan lave en tilpasset løsning, som sikrer håndtering, behandling og omsorg for medarbejdere eller besøgende, i tilfælde af tilskadekomst eller akut sygdom. Løsninger kan både indeholde et ambulanceberedskab, akutberedskab eller oprettelse af en skadestue.