Patienttransport

Med EFAS Liggende patienttransport er du i gode hænder. Patienttransporten er bemandet med dygtigt og omsorgsfuldt personale, som sikrer en behagelig transport. Den liggende patienttransport omfatter også transporter, som ikke er behandlingskrævende. Bilerne er dog udstyret med en akutpakning, der sikrer, at personalet kan handle, hvis der skulle opstå en uventet situation.

Bestil Patienttransport

Hvorfor patienttransport?

Hvis man kommer til skade eller bliver syg, kan det være nødvendigt med en liggende transport. Lige når skaden er sket, skal man selvfølgelig alarmere alarmcentralen. Hvis man efterfølgende har brug for at blive transporteret fra udlandet og hjem eller fra ét hospital til et andet indenlands, tilbyder EFAS en sikker transport. Andre situationer med transport af diverse liggende patienter varetages også.

Forskel på patienttransport og ambulancekørsel

Forskellen mellem patienttransport og ambulancekørsel er, hvorvidt der kan foretages behandling undervejs. Ambulancen er udstyret med medicin, monitoreringsudstyr og behandlingsudstyr til at fortsætte en igangværende behandling samt at håndtere situationer, der opstår undervejs. Patienttransporten er derfor egnet til patienter, som ikke er behandlingskrævende under transporten.