Når det offentlige ikke dækker, så hjælper vi

I visse situationer dækker det offentlige ikke den liggende transport. Her tilbyder vi egen betalt overførsel. Vi kan både hjælpe dig med en liggende patienttransport, men hvis du har behov for behandling eller særlig observation undervejs, tilbyder vi også en overførsel med ambulance. Er du i tvivl om, hvilken overførselstype du har behov for, er du altid velkommen til at kontakte os og få hjælp og vejledning.

Send forespørgsel

Sikkert og komfortabelt 

Uanset hvilken situation du måtte stå i, sikre vi dig en komfortabel og tryg transport. Vores personale yder en omsorgsfuld service, og vores fokus er altid, at turen med os, skal være en god oplevelse trods omstændighederne. Vi kører med moderne udstyr i vores biler, herunder el-båre, som sikre en skånsom håndtering.

Kørsel i en særlig anledning 

Sygdom eller skader kan somme tider stå i vejen for at deltage i vigtige begivenheder. Derfor tilbyder vi også liggende transport, hvis du gerne vil sikkert frem til en begivenhed, som betyder noget for dig. Vi sørger også gerne for dig under begivenheden, hvis du ønsker dette. Har du et særligt ønske, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.