Erhverv og samarbejde

Til erhverv løser vi både skræddersyede beredskabsløsninger samt liggende patienttransport og ambulancekørsel. Har du som virksomhed behov for et sundhedsfagligt beredskab, kan vi sammensætte en løsning specifikt til dig. Som samarbejdspartner løser vi patientoverførsler for forsikringsselskaber og organisationer med lignende behov. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation.

Send forespørgsel

Forsikringsture

Har du og din organisation patienter, som skal hentes hjem til Danmark eller hjælpes tilbage til deres hjemland? Så kan vi stå for både behandlingskrævende transport samt almen liggende patienttransport. Vores personale har stor erfaring i at sikre en tryg og komfortabel overførsel. Vi er en fleksibel løsning, som kan rekvireres med kort varsel.

Virksomheds-
beredskab

I store produktionsfaciliteter, forlystelsesparker, lufthavne eller andre større aktivitetsområder kan det være en fordel med et fast beredskab. Vi kan lave en tilpasset løsning, som sikre håndtering, behandling og omsorg for medarbejdere eller besøgende, i tilfælde af tilskadekomst eller akut sygdom. Løsninger kan både indeholde et ambulanceberedskab, akutberedskab eller oprettelse af en skadestue.