Samarit kursus

Det handler om sikkerhed

EFAS det handler om sikkerhed – EFAS tilbyder samarit kursus. Vores samaritter tager hånd om ulykker og skader ved et hvert arrangement.

Sikkerhed og tryghed er vigtig ved større arrangementer eller events. Ved en uforudsete hændelser er det vigtigt at der er nogen på stedet som kan behandle og varetage disse situationer. Hos EFAS er samaritterne højt uddannet og har stor ekspertise i akut behandling af tilskadekommen.

 

Samarit kursus – gør en forskel

Vil du gøre en forskel og hjælpe andre mennesker hvis uheldet er ude. Så er et samarit kursus måske noget for dig. På kurset lærer du om sygdomslære og bivirkninger, men også om anvendelse af akut medicin. Med kurset bliver du i stand til, ved ulykker, skader og pludselig opstået sygdom at påbegynde akut behandling. Du lærer om af hvem og hvor din hjælp forventes. Men også hvad din rolle som samarit er.

Samarit kurset er for både firmaer og private personer. Kurset bygger på teoretiske og praktiske øvelser. Ved at gennemføre kurset hos EFAS går du fra, at have kompetencer inden for førstehjælp til at kunne påbegynde akut behandling. EFAS kurser bygger på certificeret indhold. Og kurset følger godkendte retningslinjer fra anerkendte organisationer og virksomheder bl.a. Hjemmeværnet, Politiet, Forsvaret, Københavns Lufthavn og Falck. 

Instruktører med høj faglighed

Vores instruktører er løbende på efteruddannelse – for hos EFAS vægtes uddannelse højt. Efteruddannelse sikrer at instruktørerne altid kender den nyeste viden inden for området. Instruktørerne ved, hvad der skal til, for at blive en god samarit. Og de har mange års erfaring i at undervise på området.

Har du en drøm om at hjælpe andre og ønsker du at skabe tryghed ved større arrangementer. Så er EFAS samarit kursus lige noget for dig.  Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 50 42 10 og høre mere om vores kursuser.

EFAS samarit kursus – lær at redde liv.