Nødbehandler

Det handler om sikkerhed

Hos EFAS handler det om sikkerhed – EFAS nødbehandler og samaritter sikrer, at der ved et hvert arrangement tages hånd om ulykker og skader.

Ved større arrangementer eller events er det vigtigt at skabe tryghed. Det er vigtigt, at der ved en uforudsete hændelser nogen som kan behandle og varetage disse situationer. Samaritterne hos EFAS er højt uddannet og har stor ekspertise i førstehjælper.

De forskellige enheder i EFAS, er vant til at samarbejde på tværs. Du slipper hermed for at hente forskellige udbydere ind, for at dække sikkerhedsbehovet ved dit næste arrangement.   

Er du i tvivl om, hvilken løsning som dækker behovet for sikkerhed ved dit næste arrangement, er du altid velkommen til at kontakt os.

 

Nødbehandlerkursus – gør en forskel

Har du et ønske om at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker. Så kan et nødbehandlerkursus være lige noget for dig. På kurset lærer du at anvende akut medicin, sygdomslære og bivirkninger mv. Du bliver dermed i stand til at påbegynde akut behandling ved skader, ulykker og sygdom. Du lærer hvilken rolle du som nødbehandler har og af hvem/hvor din hjælp forventes.

Kurset som nødbehandler er for alle både private og firmaer. Nødbehandlerkurset er bygget op omkring teoretiske og praktiske øvelser. Kursus er opbygget så man går fra kompetencer inden for førstehjælp til at kunne akut behandle. EFAS nødbehandlerkursus har certificeret indhold og vi følger godkendte guidelines fra anerkendte organisationer og virksomheder bl.a. hos Politiet, Forsvaret og Hjemmeværnet, Falck og Københavns Lufthavn. 

 

Højt uddannede instruktører

Hos EFAS vægter vi uddannelse højt – det betyder at vores instruktører løbende er på efteruddannelse, så de altid er opdateret på den nyeste viden inden for området. Instruktørerne har mange års undervisningserfaring og ved hvad der skal til, for at blive en god nødbehandler.

Ønsker du at hjælpe andre og skabe tryghed ved større arrangementer. Så er et kursus som nødbehandler lige noget for dig.  Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 50 42 10 og høre mere om vores nødbehandlerkursus.

EFAS nødbehandlerkursus – lær at redde liv.