Livredning

Det handler om sikkerhed

Kompetencer i livredning er vigtigt for sikkerheden i svømmehallen og på stranden. Hos EFAS har vi specialiseret os i livredder kurser til erhverv og private. Vores kursus er kompetencegivende, hvilket betyder at der efter bestået uddannelse fremsendes kompetencegivende bassinprøvebevis til alle kursister. Dette bevis er adgang, hvis du ønsker job som livredder i svømmehaller mv. Med kursusbeviset i hånden, har du en stærk fordel ved ansøgning om optag på ambulanceredderskolen eller ved jobsøgning som pædagog eller svømmelærer. 

Du kan gøre en forskel for et andet menneske, hvis uheldet er ude. Med EFAS livredning er du klædt godt på til at skabe et sikkert miljø, for institutioner og skoler når de besøger svømmehallen.

 

Fokus på uddannelse og erfaring

Vores instruktører er professionelle og erfarne – for vi ved at uddannelse og erfaring er vigtigt, for at skabe et godt kursusmiljø. Instruktørerne har stor viden om livredning og flere års undervisningserfaring. Flere instruktører har en baggrund fra forsvaret. Hvilket har givet undervises erfaring og erfaring i livredning, nødbehandling og førstehjælp.

Vores kunder fortjener det bedste, derfor forsøger EFAS altid, at skabe høj kvalitet af alle kurser. En høj kvalitet sikrer vi bl.a. ved at instruktørerne løbende bliver efteruddannet. De er derfor altid opdateret på områdets nyeste viden.  

Forudsætninger for kursusdeltagelse

For at deltage i kurset er der nogle få forudsætninger, som kursisterne skal tage højde for. Forudsætninger er med til at sikre, at så mange kursister som muligt består prøven i livredning. Inden du starter livredder kurset, skal du sikrer dig, at du iført en t-shirt og på under 1.30 min kan svømme 50 m. Du skal kunne dykke til bassinets bunden 3 gange, et dyk på 3,8 meter. Før du tilmelder dig kurset, kan det være en god idé at teste dine svømme- og dykkefærdigheder.

 

Rammen for kurset

EFAS´ kursus i livredning består af teoretiske og praktiske øvelser. Det primære fokus for øvelserne er førstehjælp og livredningsteknikker i vand. Ved deltagelse i kurset skal du medbringe badetøj, en t-shirt og praktisk tøj til førstehjælpsøvelserne.

 

Skab tryghed med livredning

Har du et ønske om et job som livredder eller at kunne varetag vandsikkerheden når din skole eller institution er i svømmehallen. Så er EFAS livredning lige noget for dig. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 50 42 10 og høre mere om livredderkurset.

EFAS livredning – lær at redde liv.