Liggende sygetrasport

Det handler om sikkerhed

EFAS det handler om tryghed – EFAS tilbyder liggende sygetransport i ind- og udland. Vores sygetransport bliver altid varetaget af uddannede reddere og assistenter.

Når uheldet sker og mennesker er kommet til skade, kan det være nødvendigt med transport. EFAS betjener liggende patienter i forbindelse med almindelig sygetransport i både ind- og udland. Liggende sygetransport kan bl.a. omfatter transport mellem sygehus, speciallæge, fysioterapeuter eller kiropraktorer og patientens hjem. Men også hjemtransport fra lufthavnen eller et sted i Europa er omfattet.

 

Hvem kan køre med liggende sygetransport?

Liggende sygetransport har til formål hurtigt og sikkert at transportere patienter fra et sted til et andet. Transporten er udelukkende for patienter, som har behov for liggende transport og som ikke har behov for behandling undervejs. I EFAS´ vogne er der dog mulighed for, at give patienten ilt under transporten. 

Vores vogne overholder alle grundlæggende regler om udstyr og er bemandet med 2 professionelle og kompetente reddere. Redderne yde omsorg til patienten og sikrer patientens velbefindende under transporten. Hos EFAS er alle vognene udstyret med en akutkuffert som indeholder ekstra ilt og hjertestarter mv.

 

EFAS så er du i gode hænder

Bag EFAS står et team af veluddannede, smilende og kompetente medarbejdere. Som alle står klar til at hjælpe og sikre tryghed både for patienter og pårørende. Vores tilbud er altid tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker – for hos os vægtes service og fleksibilitet højt. Du betaler derfor ikke for unødig services. EFAS har et tæt samarbejde med private og offentlige virksomheder. Dette samarbejde sikrer den bedst mulige service for vores kunder og en problemfri transport.

Søger du liggende sygetransport Aalborg, København, Odense, Århus og fra resten af Danmark eller Europa. Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 50 42 10.