Hjertestarterkursus

Det handler om sikkerhed

EFAS hjertestarterkursus lærer deltagerne at benytte hjertestartere til genoplivning. Efterfølgende vi deltagerne være i stand til, at benytte hjertestarteren ved tilfælde af hjertestop hos både voksne og børn.

EFAS tilbyder førstehjælpskursus til private og erhverv. Hvis du har styr på hjertestarteren, øger du chancerne for, at en med hjertestop overlever. Kan din organisation eller virksomhed rede liv? Det kan I lære hos EFAS.

 

Kursets indhold

Hos EFAS tilbyder vi et skræddersyet og professionelle hjertestarterkurser. På kurset får deltagerne viden om brugen af hjertestarteren og hvordan den fungere. Herunder bl.a. sikkerhedsprocedure, vedligeholdelse og batteriskift, indikation fra hjertestarteren og basale brug – som tænd/sluk funktion, HLR-feedback systemet, elektrodens placering og hvordan stødene afgives.

 

Uddannede instruktører

Bag EFAS står et stærkt team af erfarne og professionelle instruktører. De har alle stor erfaring med undervisning i brugen af hjertestartere.

Hos EFAS arbejder vi hele tiden på, at yde den højest mulige kvalitet for vores kunder. Derfor er vores instruktører løbende på efteruddannelse, hvilket sikrer dem den nyeste viden på området.

Køb af hjertestarter

Hvis du som virksomhed eller organisation ønsker at sikrer dine medarbejdere og medlemmer ved hjertestop, har du mulighed for at købe en hjertestarter hos os. Udover at vi udbyder kurser i brugen af hjertestartere, tilbyder EFAS også virksomheder at købe en hjertestarter.

 

Tryghed for medarbejderne?

Vil du som virksomhed skabe en bedre tryghed på arbejdspladsen. Så er en hjertestarter og et kursus i brugen af hjertestarteren lige noget for din virksomhed.

EFAS går ind for fleksibilitet og god service. Vi skræddersyer derfor altid en løsning som matcher den enkelte virksomheds behov og ønsker.

Søger din organisation eller virksomhed en hjertestarter, et hjertestarterkursus eller hjertestarter pris? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 50 42 10

EFAS hjertestarterkursus – lær at redde liv.