Der er ingen undskyldning for ikke at have førstehjælpsudstyr i din virksomheden, i hjemmet, bilen, båden og campingvognen. Man ved aldrig hvornår uheldet er ude og der bliver behov for en førstehjælpskasse.

EFAS tilbyder et stort udvalg af førstehjælpsudstyr. Så er du altid klar til at håndtere små og store skader. Førstehjælpskasserne ligger i forskellige størrelser, med forskelligt førstehjælpsudstyr og i forskellige prisklasser. Der er altid en som passer dit eller din virksomheds behov.

 

EFAS – stort udvalg i førstehjælpsudstyr

Hos EFAS finder du altid et stor udvalg af førstehjælpsudstyr bl.a. forbindingskasse, øjenskylleflasker, redningstæpper, isposer, plaster og forbindinger til store og små skrammer, forbinding til behandling af forstuvninger og udstyr til småskader som fremmedlegeme i øjne, splinter og dyrebid.

Vi forhandler også hjertestartere til virksomhed eller organisation som ønsker at sikrer sine medarbejdere og medlemmer ved hjertestop. Udover at EFAS tilbyder virksomheder at købe en hjertestarter, udbyder vi også kurser i brugen af hjertestartere. Et kursus som kan gøre alle medarbejder trygge i brugen af hjertestarteren, ved et tilfælde af hjertestop.

Øget tryghed på arbejdspladsen

Vil du som virksomhed øge trygheden på arbejdspladsen og medarbejdernes sikkerhed? En førstehjælpskasse kombineret med et af vores førstehjælpskurser, klæder dig og din virksomhed på, til hvis der sker en ulykke. På EFAS førstehjælpskurser lærer dig og dine kollegaer at handle hurtigt og effektivt, hvis uheldet er ude. De lærer at bevare roen og yde den bedste hjælp, den hjælp som kan redde liv.

EFAS går ind for god service og fleksibilitet. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af førstehjælpsudstyr, som kan kombineres, så det passer til din virksomhed eller husstands behov. Vores kurser er også altid skræddersyet den enkelte virksomhed, så det matcher virksomheds fokusområder og ønsker.

Søger du eller din virksomhed førstehjælpsudstyr, en førstehjælpskasse eller en hjertestarter? Så besøg vores shop eller kontakte os på tlf.: 40 50 42 10