EFAS tilbyder førstehjælpskursus til private og erhverv. Med et førstehjælpskursus kan du gøre en stor forskel for andre mennesker.  Et førstehjælpskursus fra EFAS klæder dig på til hvis uheldet er ude.

Noget af det som redder liv, er en hurtig førstehjælpsindsats. Har du styr på førstehjælp, øger du chancerne for, at en tilskadekommen eller en med hjertestop overlever. Kan din virksomhed eller organisation rede liv? Det kan I lære hos EFAS.

 

Professionelle instruktører

Hos EFAS er vi et team af professionelle og erfarne instruktører, som har mange års erfaring i undervisning af førstehjælp og nødbehandling. Flere af instruktørerne har en baggrund fra forsvaret i at undervise i nødbehandling og førstehjælp. Instruktørerne har dermed en solid erfaring fra deres baggrund, du som kursisterne kan trække på.

Vi hos EFAS er meget opmærksomme på, at sikrer den højest mulige kvalitet af vores kurser. Vores instruktører er derfor løbende på efteruddannelse, så de altid kan videregive den ny viden på området.

 

Førstehjælpskurser tilrettelagt efter din virksomheds behov

EFAS går ind for god service og fleksibilitet. Fra virksomhed til virksomhed kan der være forskel på fokuspunkterne for førstehjælpskurset. Derfor skræddersyer vi kurserne så de lever op til den enkelte virksomheds ønsker og behov. Flere virksomheder og organisationer, ligger vægt på sikkerheden for deres medarbejdere og medlemmer. Instruktørerne hos EFAS er gode til at skabe en relation mellem førstehjælpen og hverdagen i den enkelte virksomhed.

 

Ønsker du større tryghed på din arbejdspladsen?

Vil du på kursus med kollegaerne og skabe en større tryghed på arbejdspladsen. Så er et førstehjælpskursus lige noget for din virksomhed.

Søger du et førstehjælpskursus til din organisation eller virksomhed? Og er professionalitet og høj service vigtigt, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 50 42 10

EFAS førstehjælpskursus – lær at redde liv.