Førstehjælpsbevis

Det handler om sikkerhed

EFAS tilbyder udvidet førstehjælpskursus til private og erhverv.  Du kan gøre en stor forskel for andre mennesker, ved at tage et førstehjælpskursus og sikre dig et førstehjælpsbevis. EFAS klæder dig på til, hvis uheldet er ude.

Noget af det som redder liv, er en hurtig førstehjælpsindsats. Har du styr på førstehjælp og fået et førstehjælpsbevis, øger du chancerne for, at en med hjertestop eller en tilskadekommen overlever ulykken. Kan din organisation eller virksomhed rede liv? Det kan I lære hos EFAS.

 

Professionelle instruktører

EFAS er et hold af erfarne og professionelle instruktører, som sikrer at du får dit førstehjælpsbevis i hånden.  Instruktørerne har mange års erfaring med at undervise i udvidet førstehjælp. Instruktørerne har en solid erfaring, nogle fra deres tidligere karriere i forsvaret. Hos EFAS er vi meget opmærksomme på, at sikrer den højest mulige kvalitet, når vi afholder udvidet førstehjælpskursus. Derfor er vores instruktører løbende på efteruddannelse, så de altid er informeret om den nyeste viden og tekniker på området.

Med førstehjælpsbeviset i hånden

Når det udvidede førstehjælpskursus er bestået, modtager alle kursister et førstehjælpsbevis. Førstehjælpsbeviset er din dokumentation for dine ny tilegnede kompetencer. Et udvidet førstehjælpskursus giver dig bl.a. viden om trinvis førstehjælp til bevidstløse voksne og børn, hjerte lunge redning, psykisk og fysisk førstehjælp mv.

Et førstehjælpsbevis i udvidet førstehjælp giver et stærkt kort på hånden, hvis du søger job på uddannelsesinstitutioner eller i virksomheder med stor eller særlig fokus på sikkerhed.

 

Ønsker du større tryghed på din arbejdspladsen?

Vil du skabe en større tryghed på arbejdspladsen og på kursus med dine kollegaer. Eller ønsker du som privat person at gøre en forskel. Så er et udvidet førstehjælpskursus lige noget for dig eller din virksomhed.

Har du eller din virksomhed et ønske om et førstehjælpsbevis i udvidet førstehjælp? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 50 42 10

EFAS tag et førstehjælpsbevis – lær at redde liv.