Hos EFAS handler det om sikkerhed – EFAS tilbyder ambulancetjeneste med uddannede læger, behandlere og assistenter til dit næste arrangement.

Uanset hvilket arrangement du skal afholde, kan vi hos EFAS finde en sikker løsning. Ud over ambulancetjeneste tilbyder vi også kystlivredning og samarittertjeneste. Vores forskellige enheder er samtrænede, så de kan deltage i større aktioner på tværs af enheder. Ved at vælge EFAS slipper du for at hente flere udbydere ind, for at dække sikkerhedsbehovet for arrangementet.

 

Vi skræddersyer en løsning til dit arrangement

EFAS er et fleksibelt alternativ til de traditionelle ambulancetjenester. Vi skræddersyer altid løsningen så den passer til sikkerhedsbehovet for dit arrangement. Uanset om der er tale om en fest, konkurrencer, en messe, motorsport eller et andet event kan der ske uheldige situationer, hvor det er nødvendigt med en ambulance. Til motorsportsarrangementer er der endda krav om en ambulance på pladsen. EFAS råder over moderne ambulancer med det nyeste udstyr, veluddannede læger, ambulancebehandlere og ambulanceassistenter. Ved særlige arrangementer og større redningsaktioner har EFAS mulighed for at tilbyde en løsning bestående af både ambulancetjeneste, kystlivredning og samarittertjeneste.

 

Hos EFAS tilbyder vi også ambulancetjeneste og hjemtransport fra både ud- og indland. Vi har et tæt samarbejde med offentlige og private virksomheder, hvilket sikrer den bedst mulige service og en problemfri transport.

 

EFAS et professionelt team

Bag EFAS står et team af smilende, veluddannede og kompetente medarbejdere. De står alle klar til at løse enhver opgave. Vi vægter service og fleksibilitet højt – derfor er vores tilbud altid individuelt tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Hos EFAS betaler du derfor ikke for unødig services.  

Søger du ambulancetjeneste Aalborg og resten af Danmark eller udlandet. Og vægter du professionalitet og høj service, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 50 42 10